Auto Theorie

Filters:

Winkelen per

Auto theorie? Alle Belgische rijbewijs B theorie vind je hier

In België wordt het theoretisch rijexamen afgenomen door het GOCA. Deze afkorting staat voor Groepering van erkende Ondernemingen voor Autokeuring en Rijbewijs. Voordat je met succes voor je auto theorie examen kan slagen, zul je de verkeersregels moeten leren. Ook is het belangrijk dat je kennis van de verschillende verkeersborden hebt en gevaren kan herkennen en inschatten en weet hoe je jouw rijstijl hier op aanpast.

Zorg dat je de wegcode beheerst, leer de theorie!

Alle regels met betrekking tot ons gedrag op de openbare weg staan beschreven in het Belgisch Verkeersreglement, ook wel de Wegcode genaamd.
Laat ons je helpen met de theorie voor je rijbewijs examen zodat je straks veilig kan autorijden. In ons aanbod tref je theorieboeken voor het rijbewijs B aan van uitgevers als Wees Wegwijs en New Traffic Books. We hebben alle boeken van deze bekendste uitgevers op voorraad.

Nadat je de examenstof hebt bestudeerd, kun je proefexamens voor rijbewijs B maken met één van de oefenboeken uit ons aanbod. Wanneer je alles in 1 keer wil aanschaffen, kies dan voor een compleet auto theoriepakket. Vaak levert je dat ook nog een prijsvoordeel op.

Twijfel je welk product het beste bij je past? Laat je adviseren door onze klantenservice. Bel 03 – 369 5060 voor een vrijblijvend advies

Vrije theorie opleiding of naar de rijschool?

Je kunt op twee manieren voor je auto theorie leren. Je bepaalt zelf welke je kiest. Elke manier heeft zijn eigen voordelen en nadelen.

  1. Je zorgt zelf voor de theorieopleiding
    Voordeel:  Je kan je eigen tijd indelen en de theorie bestuderen wanneer jij daar zin en tijd voor hebt.
    Nadeel: Mocht je twee keer niet slagen, dan ben je verplicht om alsnog naar de erkende rijschool te gaan om 12 uren theorie-onderricht te volgen 
  2. Je volgt 12 theorie-onderricht bij de erkende rijschool 
    Voordeel: Het aantal herkansingen voor het theorie-examen is onbeperkt.
    Nadeel: Je kunt minder goed je eigen tijd indelen en bent verplicht 12 uur onderricht te volgen.

De minimum leeftijd om het theoretisch examen te mogen afleggen is in beide gevallen 17 jaar.