Beroepschauffeur

Filters:

Winkelen per

Rijbewijs C halen? Alle theorie voor de beroepschauffeur hier

Uw rijbewijs C halen begint bij het leren van de theorie. Bereid u zelf goed voor op het theorie-examen. Uiteraard geldt dit ook wanneer u op theorie examen voor de autobus gaat. Het is de eerste stap die hoort bij het beroepschauffeur worden. Vrachtwagen-, en buschauffeurs maar ook trekker chauffeurs hebben een verantwoordelijke taak. De verkeersregels die in het Verkeersreglement staan beschreven spelen hier op in zodat iedere bestuurder veilig gebruik kan maken van de openbare weg.

Andere weggebruikers rekenen op u

Als professioneel bestuurder wordt van u verwacht dat u extra op de hoogte bent van de Wegcode en op tijd uw Vakbekwaamheid ophaalt. Dat brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Leer de theorie met één van de theorieboeken voor het vrachtwagenrijbewijs, bestudeer de bus rijbewijs theorie, verdiep u in de trekker theorie of werk aan uw Vakbekwaamheid (Code 95). Dit laatste houdt in dat u uw Rechten en Plichten kent en bijvoorbeeld weet hoe u de Lading moet zekeren voor vertrek. 


En weet u even niet welk product het beste bij u past? Twijfel dan niet en neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice 03 - 369 5060