Autobus

Filters:

Winkelen per

Theorie rijbewijs D oefenen? Belgische autobus theorie hier

Dus u hebt besloten om een autobus te gaan besturen? Begin uw theoretische opleiding dan vandaag met de aanschaf van de autobus theorie. Een bus besturen is namelijk niet zomaar iets. U draagt een grote verantwoordelijkheid en dient ervoor te zorgen dat anderen veilig op hun plek van bestemming aankomen. Met het leren van de theorie kunt u zich de verschillende vaardigheden eigen maken en snel uw theorie examen voor de touringcar halen. Chauffeurs die professioneel gaan rijden dienen tevens naast het beheersen van de Wegcode ook aan de nieuwe richtlijn Vakbekwaamheid te voldoen.

Welke bus rijbewijs theorie is er?

Er bestaan in principe twee theorie delen.
Theorie die de Wegcode behandelt en boeken die specifiek de Vakbekwaamheid behandelen.
De Wegcode theorie gaat in op het Verkeersreglement van politie en is voor rijbewijs C en D gelijk. Vakbekwaamheid staat ook bekend als Code 95 en nascholing.
Professionele bestuurders in het personenvervoer en goederenvervoer dienen eens in de 5 jaar hun Vakbekwaamheid te verlengen door het volgen van 35 uren nascholing. Doet u dit niet, dan vervalt uw Code 95 licentie.

Alletheorieboeken.nl heeft altijd de meest actuele collectie autobus theorie en oefen cd-roms op voorraad.
Zo blijft u op de hoogte van alle regels en wetgevingen en kunt u uw vak met plezier blijven uitvoeren.


Hebt u hulp nodig bij het maken van een keuze? Twijfel dan niet en neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice 03-369 5060