Betalen

Welke manieren van betalen bieden jullie aan?
Momenteel kun je in onze webshop betalen door middel van: Bancontact/Mister Cash, Mastercard, Visa, Paypal of een bankoverboeking. Houd rekening met een langere verwerkingstijd van je betaling wanneer je voor een overboeking kiest. Tot slot kun je ook contant betalen (enkel bij een afhaling op onze locatie).

Wat is het rekeningnummer van Alletheorieboeken.be?
Alletheorieboeken.be is een onderdeel van Alletheorieboeken.nl. Het rekeningnummer van de webshop is: NL20RABO0143761455, Rabobank Stein (Nederland), t.n.v. Alletheorieboeken.be.

Is betalen via Mister Cash veilig?
Mister Cash is gebaseerd op internetbankieren en hanteert dezelfde beveiligingstechnieken. Dit betekent dat betalen met Mister Cash net zo veilig is als betalen via normaal internetbankieren. Het enige wat je nodig hebt is het nummer van de kaart en de vervaldatum. Je betaling wordt verwerkt door het betaalsysteem van de webshop en deze brengt je automatisch naar het betaalscherm van je eigen bank waar je de resterende gegevens in moet voeren.

Is betalen via PayPal veilig?
Betalen via PayPal is volkomen veilig en zelfs zeer eenvoudig. Meer over betalen met Paypal vind je hier.

Zijn er extra kosten verbonden aan het betalen met Mister Cash of PayPal?
Nee, als particuliere klant betaal je geen extra kosten voor het betalen met Mister Cash of PayPal.

Ik heb een Mister Cash betaling gedaan, hoe weet ik dat ik heb betaald?
Alle transacties die je hebt gedaan met Mistercash worden direct verwerkt door de bank en vermeld op je bankafschrift. Op die manier blijven je uitgaven zeer overzichtelijk en kom je niet voor verassingen te staan.

Ik heb een PayPal-betaling gedaan, hoe weet ik dat ik heb betaald?
Na iedere betaling via PayPal ontvang je van PayPal per e-mail een bevestiging van deze betaling, zo weet je zeker dat de betaling goed is gegaan.

Zijn alle prijzen inclusief BTW?
De prijzen, zoals deze in de webshop vermeld staan, zijn altijd inclusief BTW.