Bromfiets Theorie

Filters:

Winkelen per

Bromfiets theorie oefenen? Bestel hier rijbewijs AM theorie

In België wordt het theoretisch bromfiets rijexamen afgenomen door het GOCA. Deze afkorting staat voor Groepering van erkende Ondernemingen voor Autokeuring en Rijbewijs. Voordat je met succes voor je bromfiets theorie examen kan slagen, zul je de verkeersregels moeten leren. Ook is het belangrijk dat je kennis van de verschillende verkeersborden hebt.

Zorg dat je de wegcode beheerst, leer de theorie!

Alle regels met betrekking tot ons gedrag op de openbare weg staan beschreven in het Belgisch Verkeersreglement, ook wel de Wegcode genaamd. Laat ons je helpen met de theorie voor je rijbewijs examen zodat je straks veilig kan autorijden. In ons aanbod tref je theorieboeken voor de bromfiets aan van uitgevers als Wees Wegwijs en New Traffic Books. We hebben alle boeken van deze bekendste uitgevers op voorraad. Nadat je de examenstof hebt bestudeerd, kun je bromfiets oefenexamens maken met één van de oefenboeken uit ons aanbod of kiezen voor een compleet AM theoriepakket. Vaak levert je dat ook nog een prijsvoordeel op.


Twijfel je welk product het beste bij je past? Laat je adviseren door onze klantenservice. Bel 03 – 369 5060 voor een vrijblijvend advies

Vrije theorie opleiding of naar de rijschool?

Je kunt op twee manieren de bromfiets theorie bestuderen. Je bepaalt zelf welke je kiest. Elke manier heeft zijn eigen voordelen en nadelen. 

  1. Je zorgt zelf voor de theorieopleiding
    Voordeel: Je kan je eigen tijd indelen en de theorie bestuderen wanneer jij daar zin en tijd voor hebt.
  2. Je volgt theorie-onderricht bij de erkende rijschool 
    Nadeel: Je kunt minder goed je eigen tijd indelen en bent verplicht  om 6 uren onderricht te volgen bij de rijschool.

Mocht je niet meteen slagen dan is het aantal herkansingen voor het theorie-examen in beide gevallen onbeperkt.
Een verdere verplichting dat hoort bij het halen van je brommer rijbewijs is dat je verplicht 4 uren praktijkonderricht volgt bij de erkende rijschool. Dit staat los van de keuze om de theorie bij de rijschool of op eigen initiatief te bestuderen.

De minimum leeftijd om het theoretisch examen te mogen afleggen is 16 jaar en 3 maanden.