Retourneren bestelling

Wij vinden het belangrijk dat je tevreden bent over onze producten. Het kan natuurlijk voorkomen dat je een product ontvangt dat niet aan je verwachting voldoet. Daarom kun je je bestelling altijd binnen 14 dagen retourneren. Zorg wel dat het product in originele staat is. Zodra wij het geretourneerde product ontvangen storten wij het aankoopbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen terug op je rekening. Met hetzelfde betaalmiddel dat jij hebt gekozen tijdens het aankoopproces wordt ook terugbetaald. De retourkosten betaal je wel zelf.

Om ervoor te zorgen dat jij je bestelde producten snel ontvangt en kunt retourneren werken wij samen met Active Ants, onze e-fulfilment partner in Nieuwegein. 

Het retourproces via Kiala of het postkantoor

Kiala retoursysteem

Retour sturen van producten via een Kiala-punt kost € 4 voor Nederland en € 5 voor België.

Het werkt als volgt:

 1. Stuur binnen 14 dagen na ontvangst van het product een e-mail naar webshop@alletheorieboeken.nl of vul het contactformulier in.
  • Geef aan welk product je retourneert en vermeldt je bestelnummer
  • Zorg wel dat het product voor zover dat redelijkerwijs mogelijk is, in originele staat is
  • Stuur binnen 14 dagen na melding van retourneren terug in de originele verpakking
  Als we het product niet correct ontvangen wordt een schadevergoeding verrekend.
 2. Download het retourlabel voor Nederland of België en print het label uit.
 3. Plak dit label op de retourverpakking.
 4. Geef het pakket af op één van de Kialapunten in Nederland of België.

Retourneren via het postkantoor

Je kunt het product retourneren via het postkantoor. Je betaalt het geldende posttarief. Stuur het pakket op naar onderstaand adres.

Webshop Alletheorieboeken.nl
Zeelandhaven 6
3433 PL Nieuwegein
Nederland

Bijzonderheden retourneren

 • Cd-roms kunnen alleen geretourneerd worden als de verzegeling of het plastic omhulsel van het hoesje niet verbroken is
 • Online producten die via internet gedownload of geactiveerd moeten worden, kunnen niet worden geretourneerd omdat de dienst direct, binnen de 14 dagen bedenktermijn, met uw toestemming wordt geleverd
 • Met hetzelfde betaalmiddel waarmee jij hebt betaald wordt ook terugbetaald
 • U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.
 • U kunt gebruik maken van dit formulier om de overeenkomst te herroepen en kunt dit ingevuld terugsturen naar webshop@alletheorieboeken.nl of door het bij de retour toe te voegen.


Verkeerde producten ontvangen

In ons assortiment en logistiek proces streven we naar hoge kwaliteit. Het kan voorkomen dat je een verkeerd product ontvangt. In dat geval stuur je een e-mail naar webshop@alletheorieboeken.nl en vermeld je je ordernummer.

Wij zorgen dan voor een correcte afhandeling en nemen de retourkosten voor onze rekening. Je ontvangt in je mailbox een Kiala retourlabel. Je print het label uit en plakt dit op de retourverpakking. Tenslotte lever je het pakket af bij een Kiala-punt in Nederland of België.